Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 09/05/2009




Tο Δ.Σ. του Συλλόγου "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ" σας προσκαλεί στο 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2010 στο γήπεδο του "ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ" στον Εύοσμο από τις 16:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. , με γενική είσοδο 5 ΕΥΡΩ.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ευγενικά οι Σύλλογοι Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών των ομάδων ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Οι ομάδες θα αναμετρηθούν με πείσμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα σημαίνει την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου που αθλοθέτησε ο Σύλλογος "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ".


Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου μας, αν και όλοι αντιλαμβανόμαστε πως το βαθύτερο νόημα της προσπάθειας αυτής, είναι η χαρά και επαφή των παιδιών μας με το κοινωνικό σύνολο και το δικαίωμα που έχουν να συμμετέχουν σε κάθε πολιτιστική ή αθλητική εκδήλωση.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά την ευαισθησία που έχετε το κανάλι σας σε θέματα που αφορούν τα Α.Μ.Ε.Α.


Με Βαθύτατη Εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΙΖΟΥ-ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου